Apopocalyps

Senaste singeln STÅ UPP SOMALIA Hyllning till Somalia och deras bandylandslag APOPOCALYPS, hur svårt ska kan det va... GUNGA
2017 fyller Apopocalyps 35 år…..

Vi har inga särskilda nyheter annat än att Benny har börjat att bygga upp sin studio igen. Vi får se vad som händer helt enkelt.

2014-2015
Den enda ”överlevande” orginalmedlemen Benny Astor har med gamla och nya medlemmar bestämt sig för att släppa nytt album. Under 2013 har 6st (!!) låtar från kommande albumet spelats på radion. Till detta kommer även en del av de gamla hittsen med låten Gunga med mig i spetsen. Så de är aktuellare än någonsin. Finns på bl a Spotify

Bland filmerna högt upp så är de från hyllningskonserten till en av Sveriges största inom reggaegenren Internal Dread/ Tom Hofwander, längst ner är från hyllningskonserten för Stig Vig på Mosebacke, juni 2012. Benny i sällskap med Dag Vag, Thåström, Nationalteatern m fl. Båda dessa var producenter/tekniker till våra skivor.

2014 spelar vi ska, reggae och lite annat sväng.  12 personer på scen.  Låtarna kommer från 50-60 talet är sådana som man kan ha hört fast omstukade i Apopocalypsform  samt massor med nytt.

medlemmarna i nygamla Apopocalyps bor i Borlänge med omnejd.
Benny Astor, gitarr, sång startade bandet 1982…
Karoline och Kristin Olsson, sång kom med 2008
Marcus Källström, till och från sedan 1985
Lasse Jonsson, trombon medlem till och från sedan 1985
Niklas Hilleskär, gästslagverkare
Peter Holmstedt, gästbasist
Henning Winnberg, gästkeyboardist
Anders Larsson, gästkeyboardist
Kontakta oss på mail här benny@astor.nu eller telefon till Benny Astor 073-3432020